Verzendkosten

Nederland: € 5,95.

Vanaf € 19,00 gratis

België: € 9,00.
Vanaf € 25,00 gratis

Op werkdagen voor 15:00u besteld, volgende dag bezorgd met PostNL

Basisch badzout

Vicopura Basenbad en Malva Basisch badzout helpt het lichaam te ontzuren en zich te ontdoen van afvalstoffen. Heel bekend is de werking van dode zeezout om bijvoorbeeld psoriasis en andere huidproblemen te behandelen. Hoe hoger het mineraalgehalte van het zout, des te beter het werkt.

Vicopura Basenbad is samengesteld uit de beste grondstoffen waardoor er veel minder van nodig is dan van dode zeezout. De hoogwaardige grondstoffen en energierijke mineralen zorgen voor een energetische harmonie. Hierdoor heeft Basenbad zeer goede resultaten bij kinesiologische energietests.

Dankzij de puurheid en verfijndheid is het VICOPURA Basenbad uiterst mild en prikkelarm. Het is daarom bijzonder geschikt voor de verzorging van de probleemhuid. Uniek aan Vicopura Basenbad is dat het op de verontreinigende vochtige huid warm aanvoelt. Dit effect verdwijnt naarmate de huid schoner wordt.

 Vicopura Basenbad heeft unieke ontzurende eigenschappen en kan op verschillende manieren gebruikt worden.

Basische lig- en voetbaden
Zijn een bijzonder effectieve wijze van basische verzorging. De warmte van het water zorgt voor een verhoogde huiddoorbloeding, opent de poriën en stimuleert de huidfuncties. Basenbad reinigt o.a. door zijn osmotische werking. Ligbaden zijn het meest effectief, maar ook met voetbaden kunnen veel zuren uitgescheiden worden. Een groot deel van onze zweetklieren zit namelijk op de voeten.

Overgieting
De snelle basische huidverzorging voor iedere dag. Hierbij wordt ½ theelepel Vicopura Basenbad opgelost in ½ l warm water. Na het wassen of douchen over de huid gieten en aan de lucht laten opdrogen.

Basische wikkels en pakkingen
Deze zijn zeer geschikt voor het plaatselijk behandelen van bijvoorbeeld bovenbeen en billen. Deze wikkels kunnen eventueel gecombineerd worden met Vicopura Silhouette crème of algenpakkingen.

Basische massages en peelings
Een beetje VICOPURA Basenbad op de vochtige huid aanbrengen en deze masseren en vervolgens afspoelen. Dit opent de poriën en reinigt de huid.

Basenbad of Malva?
Malva is Basenbad met zeer pure Malve (kaasjeskruid) als extra toevoeging. Malve wordt sinds oudsher gebruikt bij huidproblemen als eczeem en ontstekingen. Malva is bijzonder geschikt voor de droge, geïrriteerde huid.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Basenbad 600 gram
Basische mineraalbaden ondersteunen de reiniging van het lichaam. Via de osmotische werking helpen z..
€ 17,50
Excl. BTW: € 14,46
Basenbad 1200 gram
Basische mineraalbaden ondersteunen de reiniging van het lichaam. Via de osmotische werking helpen z..
€ 29,50
Excl. BTW: € 24,38
Basenbad 2400 gram
Basische mineraalbaden ondersteunen de reiniging van het lichaam. Via de osmotische werking helpen z..
€ 48,40
Excl. BTW: € 40,00
Malva 600 gram
Basenbad Malva is er speciaal voor de droge en gevoelige huid. Net als het gewone Basenbad is het ri..
€ 21,50
Excl. BTW: € 17,77
Malva 1200 gram
Basenbad Malva is er speciaal voor de droge en gevoelige huid. Net als het gewone Basenbad is het ri..
€ 39,50
Excl. BTW: € 32,65